Простий, але дуже смачний та корисний вінегрет із квашеною капустою, огірками та консервованим зеленим горошком. Подавайте як холодну закуску або як самостійну страву в піст.
Інгредієнти
- Буряк відварений – 3 шт.
- Картопля відварена – 4 шт.
- Морква відварена – 1 шт.
- Горошок зелений консервований – 1 банка
- Капуста квашена – 150 г
- Огірки солоні – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Олія нерафінована – 6 ст. л.
Приготування
- Як приготувати вінегрет: Картоплю, моркву та буряк ріжемо дрібними кубиками.
- Додаємо квашену капусту, дрібно порізані солоні огірки та подрібнену зелену цибулю.
- Зливаємо рідину з горошку та відправляємо в салат.
- Вінегрет солимо і заправляємо ароматною смаженою олією. Перемішуємо.
- Готовий вінегрет із квашеною капустою та горошком відразу подаємо до столу.