23.03.2025

Вінегрет з огірками, квашеною капустою та горошком

Простий, але дуже смачний та корисний вінегрет із квашеною капустою, огірками та консервованим зеленим горошком. Подавайте як холодну закуску або як самостійну страву в піст.

Інгредієнти

  • Буряк відварений – 3 шт.
  • Картопля відварена – 4 шт.
  • Морква відварена – 1 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 банка
  • Капуста квашена – 150 г
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Олія нерафінована – 6 ст. л.

Приготування

  1. Як приготувати вінегрет: Картоплю, моркву та буряк ріжемо дрібними кубиками.
  2. Додаємо квашену капусту, дрібно порізані солоні огірки та подрібнену зелену цибулю.
  3. Зливаємо рідину з горошку та відправляємо в салат.
  4. Вінегрет солимо і заправляємо ароматною смаженою олією. Перемішуємо.
  5. Готовий вінегрет із квашеною капустою та горошком відразу подаємо до столу.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *