23.03.2025

Смажена вермішель із яйцем

Простий та оригінальний варіант приготування так улюбленої багатьма страви – смажена вермішель із яйцем. Макарони з яйцем це вже добре, а якщо їх попередньо посмажити – буде ще смачніше. Доступно, ситно та нескладно!

Інгредієнти

  • Вермішель – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 2 щіпки
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Олія (для смаження) – 1 ст. ложка

Приготування

  1. Підготувати потрібні продукти.
  2. У сковороді на середньому вогні розігріти олію і викласти вермішель.
  3. Помішуючи, смажити вермішель приблизно 1-2 хвилини, доки вермішель не змінить свій колір.
  4. Влити у сковороду 150 мл води.
  5. Варити вермішель 3-4 хвилини, доки вся вода не випарується.
  6. Яйце розбити в миску, збовтати вилкою до об’єднання білка та жовтка.
  7. Влити яєчну суміш у сковороду з вермішелью.
  8. Смажити вермішель ще 2-3 хвилини, доки яйце не схопиться. Додати сіль та перець за смаком.
  9. Перекласти готову вермішель на тарілку та подавати до столу.
  10. Приємного апетиту!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *