Простий та оригінальний варіант приготування так улюбленої багатьма страви – смажена вермішель із яйцем. Макарони з яйцем це вже добре, а якщо їх попередньо посмажити – буде ще смачніше. Доступно, ситно та нескладно!
Інгредієнти
- Вермішель – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 2 щіпки
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Олія (для смаження) – 1 ст. ложка
Приготування
- Підготувати потрібні продукти.
- У сковороді на середньому вогні розігріти олію і викласти вермішель.
- Помішуючи, смажити вермішель приблизно 1-2 хвилини, доки вермішель не змінить свій колір.
- Влити у сковороду 150 мл води.
- Варити вермішель 3-4 хвилини, доки вся вода не випарується.
- Яйце розбити в миску, збовтати вилкою до об’єднання білка та жовтка.
- Влити яєчну суміш у сковороду з вермішелью.
- Смажити вермішель ще 2-3 хвилини, доки яйце не схопиться. Додати сіль та перець за смаком.
- Перекласти готову вермішель на тарілку та подавати до столу.
- Приємного апетиту!