1. Загальна інформація про “Хінкальня”

Ресторан “Хінкальня” – заклад грузинської кухні, відомий традиційними хінкалі, хачапурі та іншими національними стравами. Інтер’єр оформлений у теплих тонах із елементами грузинської культури, створюючи затишну атмосферу для сімейних обідів, дружніх зустрічей чи святкувань.
2. Розміщення ресторану “Хінкальня”

Ресторан “Хінкальня” розташований за адресою вулиця Нижній Вал, 19/21, у Подільському районі Києва. Найближча станція метро — “Контрактова площа”, звідки можна дійти пішки всього за кілька хвилин. Локація в історичному центрі міста робить заклад зручним для місцевих мешканців і туристів.
3. Меню ресторану “Хінкальня”

Меню ресторану “Хінкальня” включає:
- Хінкалі з м’ясом, сиром та овочами
- Хачапурі різних видів (імеретинський, аджарський, мегрельський)
- Грузинські супи (харчо, хаш, чихиртма)
- М’ясні та рибні страви на грилі
- Салати (грузинський, овочевий, з баклажанами)
- Гарніри (рис, овочі, картопля)
- Закуски (пхалі, лобіо, сирні та овочеві тарілки)
- Десерти (чурчхела, медові тістечка)
- Напої (вино, чача, узвар, мінеральна вода)
4. Особливості ресторану “Хінкальня”
Особливістю ресторану “Хінкальня” є автентична грузинська кухня та можливість замовлення хінкалі різного розміру на вагу. Заклад пропонує комфортний зал для відпочинку, обслуговування компаній та святкувань, а також доставку страв додому.