22.03.2025

Картопляні зрази з фаршем (картопляники)

Сьогодні я розповім Вам, як приготувати картопляні зрази з фаршем (картопляники). Це смачна та нескладна страва. Смажені картопляні пиріжки з начинкою виходять апетитними, ніжними всередині, а зовні хрусткими. Спілкування!

Інгредієнти

  • Картопля – 1 кг
  • Фарш м’ясний – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 30 г
  • Молоко – 120 мл
  • Сухарі панірувальні – 1 склянка
  • Олія – ​​0,5 склянки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – до смаку

Приготування

  1. Підготувати необхідні інгредієнти для картопляників із м’ясним фаршем.
  2. Попередньо відварена і протерта в пюре картопля змішати з яйцями, молоком і борошном, посолити і поперчити до смаку, ретельно перемішати.
  3. Цибулю дрібно нашаткувати.
  4. Потім цибулю обсмажити на олії. Додати фарш і обсмажувати фарш із цибулею ще 15 хвилин.
  5. З картопляного тіста сформувати коржики, викласти на них м’ясну начинку, краї коржі з’єднати і надати картопляникам форму пиріжків.
  6. Обваляти картопляні котлети (зрази) з м’ясною начинкою в панірувальних сухарях і обсмажити картопляники на олії до утворення рум’яної скоринки.
  7. Готові картопляники (картопляні зрази) з фаршем подавати зі сметаною.
    Приємного апетиту!

 

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *