Сьогодні я розповім Вам, як приготувати картопляні зрази з фаршем (картопляники). Це смачна та нескладна страва. Смажені картопляні пиріжки з начинкою виходять апетитними, ніжними всередині, а зовні хрусткими. Спілкування!
Інгредієнти
- Картопля – 1 кг
- Фарш м’ясний – 300 г
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 30 г
- Молоко – 120 мл
- Сухарі панірувальні – 1 склянка
- Олія – 0,5 склянки
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – до смаку
Приготування
- Підготувати необхідні інгредієнти для картопляників із м’ясним фаршем.
- Попередньо відварена і протерта в пюре картопля змішати з яйцями, молоком і борошном, посолити і поперчити до смаку, ретельно перемішати.
- Цибулю дрібно нашаткувати.
- Потім цибулю обсмажити на олії. Додати фарш і обсмажувати фарш із цибулею ще 15 хвилин.
- З картопляного тіста сформувати коржики, викласти на них м’ясну начинку, краї коржі з’єднати і надати картопляникам форму пиріжків.
- Обваляти картопляні котлети (зрази) з м’ясною начинкою в панірувальних сухарях і обсмажити картопляники на олії до утворення рум’яної скоринки.
- Готові картопляники (картопляні зрази) з фаршем подавати зі сметаною.
Приємного апетиту!