Чудовий гарнір для бюджетного обіду.
Інгредієнти
- Борошно – 400 г
- Вода – 200 мл
- Олія рослинна (або вершкове) – 50 г
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – 0,5 ч. ложки
Приготування
- Продукти за списком до рецепту галушок.
- Борошно просіяти, додати сіль.
- Вбити яйця.
- Замісити досить круте тісто із борошна, води, яєць.
- Розкачати з тіста дуже тонкий шар, як для локшини.
- Нарізати дрібні квадрати (приблизно 1*1 см).
- Обваляти їх у борошні.
- Розігріти сковороду, налити олію. Викласти і підсмажити галушки на олії на середньому вогні, помішуючи (2-3 хвилини).
- Закип’ятити воду чи м’ясний (грибний) бульйон. Посолити. Галушки опускати в окріп або киплячий грибний або будь-який бульйон. Галушки відварити до готовності (1-2 хвилини після випливання).
- Готові галушки відкинути на друшляк.
- Галушки борошняні готові. Приємного апетиту!