23.03.2025

Галушки із борошна

Чудовий гарнір для бюджетного обіду.

Інгредієнти

  • Борошно – 400 г
  • Вода – 200 мл
  • Олія рослинна (або вершкове) – 50 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. ложки

Приготування

  1. Продукти за списком до рецепту галушок.
  2. Борошно просіяти, додати сіль.
  3. Вбити яйця.
  4. Замісити досить круте тісто із борошна, води, яєць.
  5. Розкачати з тіста дуже тонкий шар, як для локшини.
  6. Нарізати дрібні квадрати (приблизно 1*1 см).
  7. Обваляти їх у борошні.
  8. Розігріти сковороду, налити олію. Викласти і підсмажити галушки на олії на середньому вогні, помішуючи (2-3 хвилини).
  9. Закип’ятити воду чи м’ясний (грибний) бульйон. Посолити. Галушки опускати в окріп або киплячий грибний або будь-який бульйон. Галушки відварити до готовності (1-2 хвилини після випливання).
  10. Готові галушки відкинути на друшляк.
  11. Галушки борошняні готові. Приємного апетиту!

 

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *