Суп із тушкованим м’ясом вариться швидше, ніж зі свіжим, а виходить таким же наваристим і апетитним.
Інгредієнти
- Картопля 3-4 штуки
- Солодкий перець 1 штука
- Ріпчаста цибуля 1 штука
- Морква 1 штука
- Буряк 1 штука
- Капуста білокачанна 250 г
- Вода 2 л
- Тушонка 1 банка
- Рослинна олія 2 ст. ложки
- Томатна паста 1 ст. ложка
- Лавровий лист 1-2 штуки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування
1․ Картоплю і перець наріжте невеликими шматочками, цибулю – дрібними, моркву і буряк – тонкою соломкою. Капусту нашаткуйте.
2․ У каструлі закип’ятіть воду і закиньте в неї картоплю та тушонку. Варіть 10 хвилин.
3․ У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте цибулю до м’якості. Додайте моркву з перцем і залиште на вогні ще на 2-3 хвилини.
4․ Викладіть буряк у ту саму сковороду. Готуйте 3 хвилини. Перемішайте овочі з томатною пастою і за хвилину зніміть з вогню.
5․ Додайте засмажку в суп разом із капустою, лаврушкою, сіллю та перцем. Варіть борщ із тушонкою ще 15-20 хвилин.